Ska du arrangera en loppmarknad, eller vet du en som du vill dela med dig av här på HittaLoppis.nu? Kul!

Vi har skrivit ihop den här guiden med fyra enkla steg som berättar hur du lägger till en loppis här på hemsidan, samt vad du bör tänka på.

Steg 1 – Tryck på Lägg till Loppis

Längst upp i högra hörnet, så hittar du en blå knapp där det står + Lägg till Loppis ifall du sitter vid en dator, och om du surfar in med mobilen så är det bara ett + tecken. Tryck på knappen!

Steg 2 – Registrera dig eller logga in

För att lägga till en loppis så behöver du ha ett konto på HittaLoppis.nu – och det är superenkelt att skaffa! Du behöver bara fylla i ditt namn, din E-Post och välja ett lösenord. Har du redan skapat ett konto, så loggar du in med hjälp utav din E-Post och det lösenord du valde när du registrerade dig.

Minns du inte ditt lösenord, så kan du välja ”Glömt lösenord” så får du välja ett nytt.

Steg 3 – Välj kategori

Här väljer du vilken kategori loppisen du vill lägga till passar bäst i – är du osäker kan du välja vilken som, så hjälper vi till att välja rätt kategori när vi godkänner loppisen.

Steg 4 – Lägg till information om loppisen

Nu till det viktigaste, att lägga till så korrekt och utförlig information som möjligt om loppisen du vill lägga upp på hemsidan.

Det du behöver fylla i är:
Namn på loppisen
Adress
: Gärna så korrekt som möjligt, men annars närmsta ort / stad och sedan kan du skriva en tydligare beskrivning hur man hittar till den i rutan med information om loppisen
Datum: Välj det datumet som loppisen är. Är det en loppis som är varje dag året runt, så lämna den tom.
Hemsida: Vissa loppisar har en egen hemsida, i så fall kan man skriva in adressen här så länkar vi till den från annonsen.
Inträde: Om det kostar någonting att besöka loppisen, så fyll i summan här.
Information om loppisen: Detta är nog den viktigaste rutan du behöver fylla i. Här är det bra om du kan få med så mycket information som möjligt, med allt ifrån vilka tider som loppisen är öppen, hur man hittar dit, om det finns mat och dryck på plats att köpa samt vad som gäller för dom som vill sälja på loppisen (såsom pris, om man behöver boka med mera)

Om ni kommer på något mer som vi kan förtydliga eller som är oklart kring hur man lägger till en loppis på sidan, kommentera gärna på inlägget så försöker vi åtgärda detta!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Registrera dig

Återställ Lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller E-post-adress, du kommer då att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via E-post.